Nyt Disney Plussassa: Rakkautta ja ukkostusta – Marvelin tuorein elokuvatapaus on saapunut suoratoistettavaksi

Lisää Disney Plus -päivän julkaisuja.

8.9.2022 12:00

Tänään vietetään jälleen Disney Plus -päivää. Juhlan kunniaksi suoratoistopalveluun on lisätty tänään torstaina 8. syyskuuta kaikenlaista uutukaiskatsottavaa ja yksi näistä nimikkeistä on Marvelin kesähittielokuva Thor: Love and Thunder.

Ukkosenjumala Thor (Chris Hemsworth) joutuu lähtemään vaaralliselle pelastusretkelle, kun jumalia halveksuva Gorr (Christian Bale) ilmestyy uhkaamaan asgardilaisten turvallisuutta. Mukaan ajoittain yllättävänkin synkkäsävyiseen seikkailuun lähtevät myös Thorin ystävät Valkyrie (Tessa Thompson) ja Korg (Taika Waititi) sekä hänen ex-tyttöystävänsä Jane Foster (Natalie Portman).

Taika Waititi palaa valkokangasroolinsa lisäksi myös elokuvan ohjaajan tuolille. Parin tunnin mittainen elokuva onnistuukin olemaan myös omintakeisen humoristinen, aivan kuten Ragnarök ennen tätä.

Thor: Love and Thunder on MCU:n tuorein elokuvalisäys, joka sai teatteriensi-iltansa 6. heinäkuuta. Itse elokuvan lisäksi Disney Plussaan on lisätty nyt myös Marvel Studios’ Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder -niminen dokumentti tarinan teosta.

Alla elokuvan traileri.

Lisää luettavaa