Taika Waititi joutui leikkaamaan erään kappaleen pois Thor: Love and Thunderista, koska Stranger Things ehti ensin

Näin elokuvien soundtrackit elävät.

Taika Waititi vaikuttaa hieman katkeralta, koska joutui poistamaan Kate Bushin soundtrackiltaan vain koska Dufferin veljekset ehtivät käyttää Bushia ensin.

Stranger Thingsissä kuultava Running Up That Hill nosti Bushin takaisin Billboard-listan kärkeen, ja onpa kasaritähti tienannut jo mukavan tilinkin sillä. Hän on tienannut jo yli 2 miljoonaa dollaria streamipalveluista.

NME-lehdestä kysyttiin, että pystyykö Waitit tekemään Guns N’ Rosesille saman minkä Stranger Things teki Bushille.

– Ai sen kuinka he pilasivat Kate Bushin? Pidän siitä sarjasta todella paljon, mutta minä oikeasti rakastan Kate Bushin musiikkia. Olen todella vihainen, Waititi kertoo.

– Minusta on tullut yksi niistä kusipäistä, jotka ajattelevat ”Eiväthän nämä pennut ole edes kuunnelleet Kate Bushia. He ovat kuulleet vain yhden kappaleen televisiossa. Eivät he todellakaan tunne Kate Bushia! Minä tunnen Kate Bushin!”

– Olin käyttämässä Kate Bushia kauan ennen Stranger Thingsiä. Minulla oli jo läjä Bushin kappaleita valittuna. Olisin käyttänyt This Woman’s Work -kappaletta Natalie Portmanin kohtauksissa, Waititi paljastaa.

Ohjaajaa kertoo myös, että elokuvassa piti olla enemmän ruotsalaislegenda Abbaa.

– Minusta olisi ollut hauskaa, jos se olisi ollut Thorin lempibändi. Hän olisi kehunut sitä ihmisille todella rankkana viikinkibändinä.

Alla traileri.

YouTube video

§

Lähde: Unilad

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut