Nyt Disney Plussassa: Päätähti puukotti vastanäyttelijäänsä ja otto päätyi leffaan saakka – kaksi väkivaltaisempaa supersankarileffaa katsottavana

Tästäpä vertailemaan kumpi on parempi elokuva.

9.1.2023 10:00

Disney Plussassa on nyt sekä Tuomari (2004) että Punisher: War Zone (2008)Ensimmäisen IMDb-arvosana on 6,4 ja jälkimmäisen 5,9.

Tuomarissa Frank Castle on FBI:n salainen agentti, jolla on kauaskantoinen ura. Frank on myös entinen erikoisjoukkojen operaattori. Lopulta hän jättää taistelukentän, jotta voi elää normaalia elämää vaimonsa ja poikansa kanssa. Valtava tragedia kuitenkin ajaa hänet armottomaan kostoon.

Näyttelijöinä Thomas Jane, John Travolta, Will Patton, Roy Scheider, Laura Harring, Ben Foster, Rebecca Romijn, Samantha Mathis sekä Marcus Johnson. Ohjaajana Jonathan Hensleigh.

Thomas Janen ja Kevin Nashin puukkotappelu meni ikävästi mönkään, sillä Jane unohti käteensä aidon veitsen ja puukotti vahingossa Nashia. Nash tajusi vasta kohtauksen jälkeen, että hän vuotaa verta. Puukotus nähdään elokuvassa. Nash selvisi ilman vakavampia vammoja.

Disney Plussaan lisättiin myös rosoisempi Tuomari-elokuva Punisher: War Zone (2008).

Järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan sotiva, armoton yksinäinen kostaja Frank Castle ottaa tähtäimiinsä mafiapomo Billy Russotin. Russoti selviää kohtaamisesta, mutta lähtee pahoin epämuodostuneena janoamaan kostoa ja ottaa samalla itselleen uuden nimen Jigsaw. Kun FBI on kykenemätön saamaan miestä kiinni, jää Frankin tehtäväksi selviytyä tämän rekrytoimasta voimakkaasta armeijasta.

Näyttelijöinä Ray Stevenson, Dominic West, Julie Benz, Colin Salmon, Doug Hutchison sekä Dash Mihok. Ohjaajana Lexi Alexander. Alla trailerit.

Lue myös: Malli-näyttelijä Nina Dobrev täytti 34 vuotta – tältä tulevan Renny Harlin -leffan tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa