Nyt Disney Plussassa: Sulhasen perhe osoittautuu pähkähulluksi murhaporukaksi – väkivaltainen välien selvittelyhän siitä seuraa

IMDb-arvosana on 6,8.

26.6.2021 20:03

Disney Plussaan on lisätty elokuva Ready or Not (2019). Naurettavasta juonestaan huolimatta leffa jaksaa viihdyttää.

Elokuva seuraa nuorta morsianta (Samara Weaving) ja tämän uuden miehen (Mark O’Brien) rikkaan ja erikoisen suvun (Adam Brody, Henry Czermy, Andie McDowell) pitkäaikaista perinnettä, joka muuttuu kuolettavaksi peliksi, jossa kaikki taistelevat jäädäkseen eloon. Ohjaajina Matt Bettinelli-Olpin sekä Tyler Gillett.

Episodin arvostelussa elokuva sai kolme tähteä:

”Hahmojen ohella Ready or Not repii huumoria – kirjaimellisestikin – väkivallasta, joka paikoin yllättää kiherryttävästi. Se on kuitenkin sen verran veristä, että ihan herkkähermoisille uutuutta ei voi suositella. Ilahduttavasti elokuva ei rakenna jännitystään böö-efekteihin. Kaiken kaikkiaan kyseessä on harvinaisen onnistunut ja raikas kauhukomedia, minkä vuoksi kauneusvirheet, kuten paikoin hätäinen editointi sekä tutkimatta jäävät teemat harmittavat erityisesti. Tuntuu, että vain pienellä viilauksella Ready or Not olisi voinut olla toimivan ja viihdyttävän sijaan suorastaan erinomainen.”

Weavingia varten tehtiin peräti seitsemäntoista hääpukua. Ne kaikki olivat hiukan erilaisia riippuen missä kohtaa ilta oli menossa.

Alla traileri.

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia