Nyt kävi niin paha moka leffateatterissa, että lapset saattoivat jopa traumatisoitua – Petteri Kaniini muuttui kauhunhetkiksi

Australiassa ei todellakaan käynyt kuten Strömsössä. Kokemus saattoi olla jopa lapsia traumatisoiva.

Kesäkuun lopulla meilläkin nähtävä Hereditary on yksi vuoden hehkutetuimmista kauhuleffoista. Se on ilmeisesti poikkeuksellisen karmiva kokemus. Sitä on verrattu muun muassa Manaajaan.

Pitäisikö se siis näyttää lapselle? Entä noin neljällekymmenelle lapselle? Tuskinpa ei.

Perheet olivat odottelemassa Petteri Kaniinin näytöstä, kun sitä ennen näytettiin trailereita. Koneenkäyttäjällä kävi melkoinen moka, nimittäin hän laittoi pyörimään väärän trailerinauhan. Sillä oli muun muassa Hereditaryn traileri.

Aikuiset kokivat shokkiherätyksen ja yrittivät suojella lapsiaan kammottavilta kuvilta. He peittivät pilttiensä silmät ja tukkivat korvat samalla huutaen koneenkäyttäjää katkaisemaan nauhan.

Kaksiminuuttisella trailerilla näytetään muun muassa kuinka sakset isketään kuolleeseen puluun, ruumis arkussa sekä poika hakkaamassa päätään pulpettiin ja mies ilmiliekeissä.

Australiassa leffalla on K15-leima. Petteri Kaniinilla ei.

Elokuvateatteri sai vihdoin kelan pysäytettyä ja tarjosi perheille korvauksena elokuvien ilmaislippuja. Harmi vain, liput oli päivätty samalle päivälle.

Elokuvateatterin johto ilmoitti nyt, että liput vaihdetaan ja tapahtunut tutkitaan tarkkaan.

Alla Hereditaryn traileri.

YouTube video

Kuva: Monty Pythonin hullu maailma.

Lähde: WAToday

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut