Nyt Netflixissä: Pulp Fiction -tähtien jälleennäkeminen – Die Hard -ohjaaja luo tiiviin tunnelman rikoselokuvaa ja armeijaa yhdistelevässä trillerissä

Mysteeri Panaman viidakoissa.

2.8.2017 17:04

Netflix lisäsi valikoimiinsa arvostetun John McTiernanin ohjaaman elokuvan Basic. McTiernan tunnetaan hienoista klassikkoleffoista, kuten Die Hard – vain kuolleen ruumiini yli ja Predator – saalistaja.

Basic yhdistää jälleen samaan leffaan Pulp Fictionin mainion parivaljakon John Travoltan ja Samuel L. Jacksonin. Travolta esittää kuulustelemiseen erikoistunutta DEA:n agenttia, joka yrittää selvittää mitä tapahtui Jacksonin esittämälle armeijan kouluttajalle ja hänen sotilailleen sen jälkeen, kun harjoitus meni todella pahasti pieleen.

Elokuva tarjoaa haastetta katsojalle, sillä juoni käy varsin monimutkaiseksi. Mikäli onnistuu pysymään kärryillä, tarjolla on ihan mukiinmenevää aivotoimintaa vaativaa viihdettä.

Erikoisena tyylikeinona McTiernan halusi leffassa satavan lähes koko ajan. Travoltan ja Jacksonin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Connie Nielsen ja Tim Daly.

Lisää luettavaa