Nyt Netflixissä: Hauskaa komediaa Ant-Man-tähdellä vuodelta 2005 – järjetön kohtaus tapahtui oikeasti ilman tehosteita!

IMDb-arvosana on 7,1.

30.6.2020 19:03

Netflixin valikoimassa on nyt kelpo komedia 40 v. ja neitsyt (2005).

40-vuotias Andy Stitzer on tehnyt elämässään yhtä ja toista. Hänellä on mukava työ kodinkoneliikkeessä, kodikas asunto sekä upea kokoelma toimintafiguureja ja sarjakuvia. On vain yksi elämänalue, jolla hän ei vielä ole oikein kunnostautunut? Andy ei ole koskaan harrastanut seksiä… ei edes vahingossa. No, onko se nyt niin iso juttu? Andyn työtovereiden mielestä ainakin on. Vaikka he pitävätkin Andya hieman omituisena, he ottavat tämän ongelman ratkaisemisen vastuulleen. Mikään ei tunnu kuitenkaan auttavan kunnes Andy tapaa Trishin, 40-vuotiaan kolmen lapsen äidin. Ystävät innostuvat Andyn uudesta mahdollisuudesta, kunnes kuulevat rakastavaisten erikoisjärjestelystä!

Näyttelijöinä nähdään muun muassa Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Seth Rogen ja Romany Malco. Ohjauksesta vvastaa Judd Apatow.

Hauskana triviana kerrottakoon, että Ant-Man-tähti Rudd improvisoi Rogenin kanssa kokonaan kohtauksen, jossa toinen heistä väittää tietävänsä toisen olevan homoseksuaali. Carell puolestaan nolosteli elokuvan näyttämistä vanhemmilleen. Ja mainittakoon vielä, että Carellilta revitään elokuvassa oikeasti hänen rintakarvansa irti. Carell vaati tätä ohjaaja Apatowilta juuri ennen kohtauksen kuvaamista, sillä hänen mielestään se ei olisi muuten ollut niin hauska.

Lisää luettavaa