Nyt Netflixissä: Hollywoodin huipputähdillä kuorrutettu uunituore Netflix-leffa – alkukohtaus on ennen näkemätön

Näkyykö häikäisevä tähtikaarti myös häikäisevänä laatuna?

Netflixiin on lisätty elokuva Red Notice. Elokuvan piti tulla alun perin Universalin kautta elokuvateattereihin, mutta levitysoikeudet myytiin Netflixille.

Tarinassa FBI:n profiloija jahtaa maailman etsityintä taidevarasta, mutta joutuukin tämän rikoskumppaniksi napatakseen liukkaasti liikkuvan konnan. Kyseinen pitkäkynsi vaikuttaa olevan aina askeleen edellä.

Ohjauksesta vastaa Rawson Marshall Thurber. Tältä ohjaajalta on tulossa myös peliin perustuva elokuva The Division. Aiempiin meriitteihin kuuluvat muun muassa Millerit (2013) ja Skyscraper (2018).

Näyttelijöinä nähdään nimekkäät Dwayne JohnsonGal Gadot ja Ryan Reynolds. Raportoidusti sekä Johnson, Gadot että Reynolds saivat kaikki rooleistansa yli 20 miljoonan dollarin palkkiot.

Näyttelijäpalkkioiden lisäksi kulmakarvoja nostattaa myös elokuvan alkukohtaus, joka on toteutettu kilpakäyttöön tarkoitetulla nelikopterilla, johon on liitetty nenäliinalaatikon kokoinen, huippuluokan 6K-kuvaa tallentava RED-merkkinen elokuvakamera. Kohtaus kestää pitkään ilman leikkauksia, ja elokuvan ohjaaja sanoi kuvaustekniikan kehitetyn ensimmäisenä maailmassa tätä elokuvaa varten.

Alla traileri.

YouTube video

Lähde: IMDb, ComicBook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut