Nyt Netflixissä: Onko tässä Robert De Niron uran pohjanoteeraus? Näyttelijän huonojen leffojen putken syy ehkä selvisi

Veteraaninäyttelijän oudot elokuvat jatkuvat.

23.8.2017 17:03

Robert De Niro on tehnyt jo pitkään oudon huonoja elokuvia. Jotkut epäilevät sen johtuvan tähden vaimon Grace Hightowerin yrityksestä. De Niro nimittäin väitetysti raivosi julkisesti vaimolleen manhattanilaisessa baarissa tänä vuonna.

– Minun ei tarvitsisi tehdä paskoja elokuvia, jos sinä et käyttäisi kaikkia rahojani! näyttelijä huusi lähteen mukaan vaimolleen.

Vaimon omistama kahvilayritys Grace Hightower & Coffees of Rwanda on tiettävästi pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa. Hightoweria on myös arvosteltu huonosta johtamisesta. Spekulaatioiden mukaan De Niro saattaakin joutua hankkimaan rahaa välittämättä rooleista, jotta yritys ei kaatuisi.

De Niron edustaja kuitenkin kiisti kyseisen välikohtauksen ja sanoi lähteen kantavan jostain kaunaa.

Oli miten oli, Netflix on lisännyt valikoimaansa Dirty Grandpa -nimisen elokuvan. Se valittiin Time-lehden äänestyksessä vuoden 2016 kolmanneksi huonoimmaksi elokuvaksi. Se oli niin ikään ehdokkaana Razzie-palkinnon saajaksi.

Tarina on road movie -tyyppinen, jossa Zac Efronin esittämä Jason huijataan matkalle isoisänsä (De Niro) kanssa. Isoisästä kuitenkin alkaa paljastua yllättäviä puolia. Soppaa sekoittamaan ilmestyy vielä nainen, jonka Jason tuntee ennestään.

Lähde: Page Six

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia