Nyt Netflixissä: yliluonnollinen kauhuleffa perustuu tosielämän kokemuksiin – säikäyttelee tasaisin väliajoin pitääkseen rystyset kiinni penkissä

Sinister-ohjaajan leffan lähdemateriaalina toimii poliisin kirjoittama kirja.

Deliver Us from Evil – Päästä meidät pahasta (2014) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Scott Derricksonin (Sinister) ohjaama kauhuelokuva perustuu poliisina työskennelleen Ralph Sarchien kirjoittamaan kirjaan, jossa hän kertoo tosielämän kokemuksistaan. Elokuvassa poliisi Sarchie (Eric Bana) tutkii selittämättömien hirmutekojen sarjaa, ja hän saa avukseen manausrituaalit osaavan papin (Édgar Ramirez). Kaksikko alkaa yhdessä tutkimaan tapauksia.

Episodin arviossa Deliver Us From Evil sai kaksi tähteä.

”Derrickson on hyvä luomaan odottavaa tunnelmaa, ja elokuvassa onkin joitain erittäin onnistuneita yksittäisiä kohtauksia. Erityisesti alkupuolella nähtävä eläintarhakohtaus on monella tapaa yllättävä ja piinaavan taitavasti toteutettu. Deliver us from evil pitääkin aikansa hyvin otteessaan, säikäytellen katsojaa tasaisin väliajoin pitääkseen rystyset kiinni penkissä. Pahaa enteilevä mysteeri on aluksi hyvin kiinnostava, mutta lupailee lopulta enemmän kuin tarjoaa”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut