Nyt Prime Videossa: Bostonin läheisessä pikkukaupungissa tapahtuu koskettavia asioita – näyttelijä yllätti kuvauksissa

IMDb-arvosana on 7,8.

18.8.2022 00:15

Prime Videossa on nyt elokuva Manchester by the Sea (2016).

Isoveljensä Joen kuoleman jälkeen sulkeutuneen bostonilaisen talonmiehen Lee Chandlerin elämä muuttuu kuullessaan että Joe on nimennyt hänet poikansa Patrickin huoltajaksi. Vastentahtoisesti Lee palaa Manchester-by-the-Seahin 15-vuotiaan Patrickin luokse. Samalla hän joutuu kohtaamaan menneisyytensä, joka erotti hänet vaimostaan Randista ja kyläyhteisöstä, jossa hän oli kasvanut.

Yhdessä Lee ja Patrick yrittävät totutella elämään ilman Joeta – perheen yhdistävää voimaa. Lonergan kutoo taitavasti yhteen menneisyyden ja nykyisyyden, luoden jännitteisen tarinan vailla sentimentaalisuutta. Elokuva on syvästi liikuttava ja yllättävän hauska kertomus massachusettsilaisessa kalastajakylässä sukupolvien ajan eläneestä työväenluokkaisesta Chandlerien perheestä, yhteisöstä, perhesiteistä, uhrauksista ja toivosta.

Näyttelijöinä Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle ChandlerLucas Hedges sekä Gretchen Mol. Ohjauksesta vastaa Kenneth Lonergan.

Episodi antoi elokuvalle neljä tähteä:

Manchester by the Sea on tämän vuoden koskettavin elokuva. Se on myös yllättävän hauska. Se itkettää, naurattaa ja yllättää katsojan kerta toisensa jälkeen. Ohjaaja Kenneth Lonergan (Margaret) on taitava käsikirjoittaja ja ohjaaja. Hän ymmärtää surua ja osaa tuoda sen uskottavasti valkokankaalle.”

Casey Affleck yllätti kaikki kuvauksissa, kun hän yllättäen itki ruumishuonekohtauksen aikana. Raaka, mutta silti kaunis kohtaus oli tarkoitus hoitaa ilman itkua, mutta Kenneth Lonergan päätti säilyttää Caseyn tirautuksen.

Lue myös: Muistatko Taisteluplaneetta Galactica -sarjan häikäisevän kaunottaren Tricia Helferin, 48? Tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa