Nyt Prime Videossa: Kerrankin hyvä romanttinen komedia? Dustin Hoffman teki oudon ”vahinkoesiintymisen” leffassa

IMDb-arvosana on 6,9.

18.10.2022 07:15

Prime Videossa viihdyttää romanttinen komedia The Holiday (2006). Näyttelijäkaartista löytyvät Cameron Diaz, Eli Wallach, Jack Black, Jude Law ja Kate Winslet.

Tarina kertoo kahdesta rakkauteen pettyneestä naisesta, jotka hakevat elämälleen sisältöä vaihtamalla koteja. Episodin kolmen tähden arvostelussa tuumittiin aikoinaan näin:

Holiday manipuloi katsojan tuntemuksia varsin häpeilemättömästi. Jotain annettavaa -komedian ongelma oli, että se yritti peittää liian sentimentaalisuuden jonkinlaisella älyllisyydellä. Holiday taas on rehellisesti höhlä, lämmin ja romanttinen, siis kuin vastarakastunut ihminen.”

Leffassa nähdään erikoisella tavalla syntynyt Dustin Hoffman -cameo. Hoffman ajoi autollaan ohi leffan kuvauksista ja mietti mitä on meneillään. Hän tuli paikalle, ja hän tunsi entuudestaan käsikirjoittaja Nancy Meyersin. He keksivätkin lennossa kohtauksen, joka päätyi lopulliseen elokuvaan. Alla traileri.

Lue myös: Dahmer-sarjamurhasarjan tekijä oudoksuu fanien seksifantasioita – ”Se on pelottavaa. Se on hullua.” – Episodi.fi

Lisää luettavaa