Dahmer-sarjamurhasarjan tekijä oudoksuu fanien seksifantasioita – ”Se on pelottavaa. Se on hullua.”

Brennan arvioi, miksi ihmiset haluavat katsoa sarjaa.

15.10.2022 06:00

Sarjamurhaaja Jeffrey Dahmerista kertovaa sarjaa, Monster: The Jeffrey Dahmer Story, on ainakin jonkin verran arveltu myötätuntoiseksi Dahmeria kohtaan. Sarjaa luomassa ollut Ian Brennan ei näe sarjan olevan tällainen.

– Luulen, että näytämme ihmisen. Hän on hirviömäisellä tavalla ihminen ja hän on hirviömäinen hirviö, ja juuri sen halusimme tuoda esille, Brennan kertoi Page Six -lehdelle.

– Yritimme näyttää mahdollisimman puolueettoman kuvan. Teimme kotiläksymme, Brennan jatkoi.

Brennan loi ja kirjoitti karmivan minisarjan yhdessä Ryan Murphyn kanssa, ja sen pääosassa näyttelee vakuuttavasti Evan Peters. Se on ollut erittäin suosittu sarja.

Brennan myönsi olevansa hämmästynyt ohjelman menestyksestä, eikä ole varma, miksi sen suosio on niin suurta.

– Olen kysynyt itseltäni saman kysymyksen.

– On mielenkiintoista, kun tällaiset kauhistuttavat tarinat saavat vastakaikua ihmisiltä. Luulen, että se on ihmisten tapa lähestyä pelottavia asioita itsessään, katsoa sellaista ruudulta, Brennan arveli.

Sarjan  luoja ei kuitenkaan ymmärrä joidenkin fanien seksuaalifantasioita Dahmeria kohtaan.

– Se on pelottavaa. Se on hullua, hän tuumi.

Brennanilta on Netflixissä myös sarja The Watcher. Se on niin ikään tositapahtumiin perustuva, pelottava rikosminisarja. Se kertoo avioparista, joka muutettuaan unelmakotiinsa New Jerseyn esikaupunkiin joutuu The Watcher -nimisen vaanijan ahdistelemaksi.

Dahmer murhasi seitsemäntoista nuorta miestä ja poikaa vuosina 1978–1991. Monissa murhissa oli mukana kannibalismia, nekrofiliaa ja ruumiinosien säilyttämistä.

Dahmer tuomittiin 34-vuotiaana kuuteentoista elinkautiseen. Hän ei kuitenkaan ehtinyt olla vangittuna kuin muutaman vuoden, kun toinen vanki hakkasi hänet kuoliaaksi.

”Milwaukeen kannibaalista” kertovan sarjan, Monster: The Jeffrey Dahmer Story -sarjan lisäksi Netflixissä on Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes -dokumenttisarja. Molempien sarjojen trailerit alla.

Lue myös: Nuori nainen tunnelmoi masturboivansa Dahmer-sarjan kohtauksesta – juontajat järkyttyivät ja uskoivat naisen olevan ”paha” – Episodi.fi


Lähde: Page Six

Lisää luettavaa