Nyt Prime Videossa: Kulttisuosiota nauttiva sarjakuvaleffa – karu ja brutaali toimintatarina

IMDb-arvosana on 7,1.

16.11.2022 16:03

Prime Videossa on nyt elokuva Dredd (2012).

Tulevaisuuden kaupungit ovat yhtä suurta kaatopaikkaa, rikollisuus kukoistaa ja tavikset ovat kovilla. Oikeuslaitos käyttää poliiseinaan tuomareita, joiden oikeudentajua on vaikea horjuttaa, ja joiden harkinnalla tuomioita jaellaan nopsaan.

Tarinassa Dredd päätyy lohduttomaan lähiöön, 200 -kerrosta korkeaan betonitaloon, jonka uumenissa majailee odottamaton uhka. Dredd ja Anderson joutuvat taistelemaan tiensä eteenpäin kerros kerrokselta saadakseen käsiinsä ylimmässä kerroksessa asuvan rikollispomon.

Näyttelijöinä Karl Urban, Olivia Thirlby, Lena Headey, Wood Harris, Langley Kirkwood sekä Tamer Burjaq. Ohjauksesta vastaa Pete Travis.

Karl Urban sanoi, että hän kieltäytyi hymyilemästä tai ottamasta kypärää pois missään vaiheessa elokuvan kuvausten aikana tai edes otosten välillä. Hän myös puhui amerikkalaisella aksentilla ja ajoi itse moottoripyörää. Alla traileri.

Lue myös: Laadukas Star Wars -sarja Andor on huima arvostelumenestys – luoja Tony Gilroy toivoo muiltakin rohkeutta jatkoon – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa