Nyt Prime Videossa: Oluenhuuruisen väkivaltaklassikon uusintafilmatisointi – ohjaaja Doug Liman boikotoi omaa leffaansa

Tästä nostalgiaan nojaavaa viihdettä.

21.3.2024 05:30

Prime Videossa on nyt elokuva Road House (2023). Se on uusintafilmatisointi samannimisestä kasariklassikosta, jonka pääosassa nähtiin Patrick Swayze.

Uuden Road House -elokuvan pääosassa nähdään Jake Gyllenhaal. Hän näyttelee eläkkeelle jäänyttä UFC-kamppailijaa Daltonia, joka yrittää paeta väkivaltaista menneisyyttään.

Saavuttuaan Florida Keysiin hän tapaa tienvarsibaarin omistajan, Frankien (Jessica Williams), joka palkkaa Daltonin uudeksi järjestyksenvalvojakseen toivoen, että hän kykenee pysäyttämään paikkoja sotkevan väkivaltaisen gangsteriryhmän. Alkuun menee hyvin, mutta panokset kovenevat, kun armoton palkkamurhaaja Knox (Conor McGregor) saapuu paikalle.

Entinen vapaaottelija Conor McGregor kokeilee näyttelemistä.

Elokuvan tuotantoprosessiin liittyy hiukan dramatiikkaa. Ohjaaja Doug Liman aikoo boikotoida elokuvaansa, koska se ei saanut teatterilevitystä. Gyllenhaalin mukaan elokuvan ei kuitenkaan pitänytkään saada teatterilevitystä. Sopimus oli, että 60 miljoonan budjetilla elokuva saa teatterilevityksen, ja 85 miljoonan budjetilla se tulee vain suoratoistoon. Liman väitetysti valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon.

Prime Videossa on katsottavana myös alkuperäinen Road House. Alla traileri.

Lue myös: Työjumista selvinnyt hehkeä Alexandra Daddario täytti 38 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia