Nyt suoratoistona: Christina Ricci joutui taistelemaan seksiaddiktin roolista – sai sen suostumalla moniin alastonkohtauksiin ja lähettämällä seksikkäitä kuvia

IMDb-arvosana on 6,9.

6.6.2023 05:30

SkyShowtimessa on nyt elokuva Black Snake Moan (2006).

Villi nuori nainen joutui lapsena seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Sen seurauksena hän on seksiaddikti ja etsii rakkautta kaikkialta, mutta ei tunnu koskaan löytävän sitä.

Ohjaajana Craig Brewer. Näyttelijöinä Christina Ricci, Samuel L. Jackson, Justin Timberlake sekä John Cothran.

Samuel L. Jackson opetteli soittamaan kitaraa tätä elokuvaa varten. Hän teki samaan aikaan elokuvaa Snakes on a Plane (2006), ja erikoiseen tapaan molemmissa elokuvissa on sana ”snake”.

Leffassa nähdään Samuel L. Jackson.

Riccillä puolestaan oli vaikeuksia saada roolia itselleen. Hän ei ollut ensimmäinen valinta, ja tekijät olivat huolestuneita, ettei Ricci olisi tarpeeksi seksuaalinen.

Hänen agenttinsa ja tiedottajansa lähettivät sitten seksikkäitä kuvia Riccistä tekijöille. Se ja hänen myöntyväisyytensä useisiin alastonkohtauksiin sai tekijät lopulta palkkaamaan hänet.

Lue myös: Tältä 43 vuotta täyttänyt Christina Ricci näyttää nyt – ikinuori tähti oli päätyä ”kuumaan lesboleffaan” Charlize Theronin kanssa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa