Nyt suoratoistona: Huippusuosion saanut komedia – Mike Tyson teki leffan jälkeen elämänmuutoksen

IMDb-arvosana on 7,7.

15.5.2024 16:31

Prime Videossa on nyt vuoden 2009 yllätyshitti Kauhea kankkunen (2009). Myös sen kaksi jatko-osaa on suoratoistopalvelussa.

Miesporukka päättää järjestää polttarit biletyksen luvatussa kaupungissa Las Vegasissa. Ilta on astetta vauhdikkaampi, ja aamulla selviää, ettei heillä ole mitään muistikuvia edellisestä illasta. Monenlaista on kuitenkin tapahtunut, ja Doug on kateissa.

Nyt taitaa olla huono olo.

Episodin arvostelussa tuumittiin seuraavasti:

”Ohjaaja Todd Phillips tunnetaan parhaiten pöhkökomedioista Road Trip (2000) ja Starsky & Hutch (2004). Polttarijuhlia on ennenkin nähty elokuvissa, mutta nyt siihen otetaan täysin uusi näkökulma. Itse pirskeitä ei näytetä, kuten ei myöskään juurikaan itse juhlakalua. Sen sijaan pääosaan nousevat sulhon kaverit. Kolmikko on sopivasti kaikki erilaisia, jotta heidän välilleen saadaan mukavasti jännitteitä ja komediallisia tilanteita.”

Arvostelun kirjoitushetkenä ei ollut vielä tiedossa, että Phillips tekee vielä Joker (2019) -elokuvan. Myös Bradley Cooperin ura äityi nousujohteiseksi, sillä rooli toi hänelle lisää menekkiä Hollywoodissa.

Mike Tyson paljasti, että hän näytteli elokuvassa rahoittaakseen huumeidenkäyttöään. Hän kertoi olleensa kokaiinin vaikutuksen alaisena kuvatessaan kohtauksiaan. Myöhemmin Tyson sanoi, että elokuvassa työskentely sai hänet muuttamaan elämäntapansa.

Kauhea kankkunen on myös Viaplayssa. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko Meadowin Sopranos-sarjasta? Tältä MS-tautia sairastava Jamie-Lynn Sigler näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia