Nyt suoratoistona: Mila Kunisin peppu meni alastonkohtauksessa vaihtoon – korvattiin sijaisnäyttelijän takamuksella

IMDb-arvosana on 6,5.

10.4.2023 16:43

C Moressa on nyt elokuva Vain seksiä (2011).

Tarinassa Dylan on kyllästynyt ihmissuhteisiin ja Jamie Hollywood-kliseillä kuorrutettuun tosirakkauteen. Kun he ystävystyvät, he päättävät yhdessä kokeilla jotakin ihan uutta ja käyttää hyväkseen sitä tosiasiaa, että he tuntevat vetoa toisiinsa. Se onkin helpommin sanottu kuin tehty.

Episodi antoi elokuvalle kolme tähteä:

”Samoin kuin Easy A toi lukioon sijoittuvaan komediaan aivan omanlaistansa herttaisuutta, myös Vain seksiä onnistuu välttämään genrelle tyypilliset kliseet ja luomaan päähahmojensa ympärille sympaattisuuden sädekehän. Se on aidon sydämellisellä tavalla rehellinen romanttinen komedia, jossa on yritystä erottua joukosta. Timberlaken ja Kunisin hahmot onnistuvat olemaan herkullisia ja oikeasti pidettäviä, mikä tuntuu nykypäivänä olevan harvinaista herkkua suuren budjetin komedioissa.”

Näyttelijöinä Justin Timberlake ja Mila Kunis. Ohjaajana Will Gluck.

Kunisilla on elokuvassa alastonkohtaus, mutta hänen peppunsa kuuluu kuitenkin kohtauksessa sijaisnäyttelijälle. Tähti sanoi, ettei hänellä ole ongelmaa olla alastomana kuvauksissa, mutta hän ei halua näyttää itse elokuvassa mitään, vaikka hänet ”semi-alastomana” leffassa nähdäänkin.

Elokuva on myös palveluissa Netflix, Prime Video ja Elisa Viihde Viaplay. Alla traileri.

Lue myös: Tämä uusista Star Wars -elokuvista tiedetään – yhden nimi selvillä ja sijoittuvat aivan eri aikakausiin – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa