70’s Show -kaunotar Laura Prepon täytti 43 – tältä hän näyttää nykyään

Sarjasta syntyi useita tähtiä.

7.3.2023 05:30

Vuonna 1998 alkunsa saanutta 70’s Show -sarjaa katsottiin meillä Suomessakin, ja sarjasta syntyi myös uusia Hollywood-tähtiä. Topher Grace on varsin tunnettu nimi, ja etenkin Mila Kunis ja Ashton Kutcher päätyivät kirkkaiden parrasvalojen loisteeseen.

Sarjassa oli mukana myös 7. maaliskuuta synttärikakkua maisteleva, 43 vuotta täyttänyt Laura Prepon.

Prepon on kokeillut jonkin verran myös valkokangasuraa, sillä hänet nähtiin vuoden 2016 elokuvassa Nainen junassa, ja vuoden 2017 elokuvassa The Hero, mutta enimmäkseen hän on jatkanut 70’s Shown jälkeen uraansa television puolella.

Hän on näytellyt muun muassa sarjoissa Are You There, Chelsea? ja October Road, mutta hänen merkittävin roolinsa on 70’s Shown jälkeen ollut Netflixin Orange Is the New Black -sarjassa.

Laura Prepon sarjassa Orange is the New Black.

Viimeksi hänet on nähty 70’s Shown uudelleenlämmittelyssä That ’90s Show. Se sijoittuu vuoteen 1995, ja Prepon palasi siinä Donna Pinciottin rooliinsa. Hänet nähtiin ensimmäisellä kaudella kolmessa jaksossa, ja sarja on katsottavissa Netflixissä.

Preponin ura vaikuttaa tällä hetkellä ainakin näyttelyn suhteen aika hiljaiselta, sillä hänellä ei ole listattuna tulevia projekteja IMDb:hen.

Preponilla on Instagram-tili, josta selviää, että hän selvästikin pitää kokkailusta. Hänellä onkin paljon faneja YouTuben kokkailukanavallaan, ja luultavasti aviomies Ben Foster on niin ikään fani. Alla Preponin jakamia kuvia.

Lue myös: Steven Spielberg kertoi mitä elokuvaa hän katselee toistuvasti – ”Se on yksi harvoista…” – Episodi.fi

Lähde: US Magazine

Lisää luettavaa