Uusnatsiakin näytellyt Brittany Snow täytti 37 vuotta – tältä hän näyttää nykyään

Laululahjat ovat kunnossa.

9.3.2023 05:30

Tänään 37 vuotta täyttävän Hollywood-näyttelijä Brittany Snown ura urkeni jo todella pikkuruisena, sillä hän aloitti mallintyöt jo 3-vuotiaana. Näyttelijän ura urkeni hiljalleen saippuaoopperoista kuten Guiding Light (1998–2001). Jotkut saattavat muistaa hänet myös sarjasta Muodon vuoksi, jossa hän näytteli uusnatsia ja Matt McNamaran tyttöystävää.

Hollywoodin elokuvaura sai vauhtia, kun hän näytteli leffoissa kuten Hairspray (2007) ja Pitch Perfect (2012). Niissä hän pääsi esittelemään laululahjojaan, ja hän onkin myös julkaiseva laulaja näyttelemisen lisäksi.

Näyttelijä ei ole noussut Hollywoodin tähtistatuksessa huippuluokkaan, mutta Celebrity Net Worthin mukaan hänen nettovarallisuutensa on 9 miljoonaa dollaria. Varsin kelvosti siis menee.

Alla joitakin triviatietoja hänestä.

Snow oli pelkkien kymppien oppilas. Hauskana yksityiskohtana, hän sai kerran arvosanan B, ja hänen vanhempansa palkkasivat hänelle heti tutorin.

Hänen suosikkinäyttelijöitään ovat Meg Ryan, Natalie Portman ja Reese Witherspoon.

Snow sai pienen arven otsaansa 2-vuotiaana, kun hän kompastui kaatuen tiilillä päällystetylle tielle, joka oli heidän talonsa edessä. Vamma aiheutti hänelle 14 tikkiä. Snow on harkinnut plastiikkakirurgiaa, mutta on kertonut tottuneensa arpeen.

Snown viimeisin elokuvarooli oli leffassa Christmas with the Campbells (2022), jossa nähtiin myös Justin Long. Elokuvaa oli osaltaan käsikirjoittamassa Vince Vaughn, mutta leffa ei saanut kovin hyvää vastaanottoa.

Seuraavaksi Snowlta on tulossa kaksi elokuvaa – Stripped ja Big Nickel. Ensimmäinen on rikosdraama, jossa korkean luokan maksullinen seuralainen houkuttelee uhrinsa synkälle tielle – aina murhaan saakka. Big Nickel puolestaan on trilleri, jossa karismaattinen armeijan värvääjä joutuu turvautumaan kyseenalaisiin menetelmiin, kun hänen värväämänsä sotilas janoaa kostoa.

Brittany Snow on Instagramissa. Voit katsella hänen jakamiaan julkaisuja alta.

Lue myös: Steven Spielberg kertoi mitä elokuvaa hän katselee toistuvasti – ”Se on yksi harvoista…” – Episodi.fi

Lähde: IMDb, Celebrity Net Worth, Wikipedia

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia