Nyt Viaplayssa: Takuulla viihdyttävää komediallista draamaa – näyttelijättären vartalo korvattiin toisella alastonkohtauksessa

IMDb-arvosana on 7,4.

Elisa Viihde Viaplayn valikoimassa on nyt katsottavana elokuva Up in the Air (2009).

Liikemies Ryan Bingham Jason Reitman rakastaa elämäänsä tien päällä, mutta joutuu taistelemaan työnsä puolesta yrityksen tiukentaessa matkabudjettiaan. Ryan määrätään viettämään enemmän aikaa kotona juuri kun hän on saavuttamaisillaan päämäärän, jonka eteen hän on tehnyt töitä vuosia: saada kokoon viisi miljoonaa lentoyhtiön kanta-asiakasmailia, ja juuri tavattuaan unelmiensa naisen joka on myös lentoyhtiön kanta asiakas. Kriitikkojen ja yleisön kiittämä Up In The Air on valoisa ja synkkä, hilpeä ja traaginen, poukkoileva ja älykäs, romanttinen ja tosi.

Vera Farmigan vartalo kuuluu kaksoisolennolle hänen alastonkohtauksessaan. Farmiga perusteli tätä sillä, että hän oli vastikään synnyttänyt. Farmiga vitsaili, ettei äidinmaidon valuminen olisi ollut sopivaa. Leffassa nähdään myös muun muassa George Clooney, Anna Kendrick sekä Jason Bateman.

Episodin arvostelussa tuumittiin näin:

”Elokuva ei todennäköisesti olisi yhtä vakuuttava tai viihdyttävä ilman sen erinomaisia näyttelijöitä, jotka saivat myös Golden Globe -ehdokkuudet. George Clooneyn (parhaan miespääosan ehdokkuus) lämmin mutta samalla kiusoitteleva charmi toimii aina, vaikka se tuntuukin välillä liian laskelmoidulta. Clooney patsastelee ehkä näennäisesti valokeilan keskipisteessä, sillä elokuvan todelliset tähdet ovat Vera Farmiga ja Anna Kendrick (parhaan naissivuosan ehdokkuudet). Farmigan ja Clooneyn välinen sanailu on herkullista, mutta viettelevän vetovoimainen Farmiga vetää pidemmän korren kiinnostavuudessa. Kendrickin hahmo on yhtä aikaa ärsyttävä, säälittävä ja ennen kaikkea samastuttava. Nuori lupaus on uskottava draamanäyttelijä, joka pääsee esittelemään myös harvinaislaatuisen osuvia komediennen kykyjään.”

Alla traileri. Lue myös: Nyt Viaplayssa: Kauhuelokuvien klassikon idea syntyi selittämättömistä kuolemista – leffassa Johnny Depp ensiroolissa – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut