Nyt Viaplayssa: Menestysromaaniin perustuva neljän naisen komedia – ohjaajan letkautus painettiin paitaan

IMDb-arvosana on 6,5.

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt elokuva Neljä tyttöä ja maagiset farkut (2005).

Ann Brasharesin menestysromaaniin perustuva Neljä tyttöä ja maagiset farkut kertoo neljän elinikäisen ystävän elämästä erityisenä kesänä, jona he ovat ensi kertaa erossa. Ostosreissulla nämä nuoret naiset löytävät kirpputorilta farkut, jotka sopivat kullekin heistä täydellisesti.

He päättävät käyttää farkkuja yhteydenpitovälineenään tulevien kuukausien aikana siten, että kukin heistä käyttää farkkuja viikon nähdäkseen millaista onnea ne hänelle tuovat, ja lähettää ne sitten seuraavalle. Vaikka välimatka erottaa nämä neljä ystävää toisistaan, he silti kokevat yhdessä elämää, rakkautta ja menetyksiä kesänä, jota he eivät koskaan unohda.

Näyttelijöinä Amber Tamblyn, America Ferrera, Blake Lively sekä Alexis Bledel. Ohjaajana Ken Kwapis. Blake Livelyn (Bridget) isä Ernie Lively esittää Bridgetin isää elokuvassa.

Ohjaaja Kwapis ei koskaan sanonut ”action!” näyttelijöille. Sen sijaan hän sanoi: ”Hiljaa olkaa hyvät, ja ööh, antaa mennä.” Tämä menetelmä oli paljon rennompi ja antoi näyttelijöille mahdollisuuden aloittaa omaan tahtiinsa. Joku jopa painoi kirkkaan oransseja T-paitoja lainaten ohjaajan letkautusta ja jakoi ne kuvausryhmälle.

Blake Livelysta, Amber Tamblynista, America Ferrerasta ja Alexis Bledelistä tuli niin hyviä ystäviä, että Lively nimitti heidät tyttärensä Jamesin ”epävirallisiksi kummeiksi”. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Kauhuelokuvien klassikon idea syntyi selittämättömistä kuolemista – leffassa Johnny Depp ensiroolissa – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut