Olivia Wilde ja Florence Pugh ovat huhujen mukaan sotatilassa – kaksikko teki hiljattain elokuvan

Oikean elämän draamaa draamaelokuvan kuvauksissa.

28.8.2022 08:16

Olivia Wilde on näyttelijä, josta tuli ohjaaja. Hänen uutuuselokuvassaan Don’t Worry Darlingissa nähdään Black Widow- ja Midsommar-tähti Florence Pugh sekä poppistara Harry Styles.

Wilde erosi hiljattain aviomiehestään Jason Sudeikisista. Ero johtui ilmeisesti suhteesta Stylesiin. Suhde leimahti liekkeihin elokuvan kuvauksissa.

Huhujen mukaan Sudeikis vieraili usein Don’t Worry Darlingin kulissessa, mutta koko kuvaustiimi oli nähnyt Wilden ja Stylesin läheisissä väleissä, joten aviomiehen vierailu toi tarpeetonta draamaa kuvauksiin.

Wilde kertoi myös antaneensa kenkää elokuvan entiselle staralla Shia LaBeoufille. LaBeouf väittää lähteneensä itse tuotannosta.

Nyt julkisuuteen on levinnyt video, jossa Wilde ”kerjää” LaBeoufia palaamaan. Wilde myös kertoo, kuinka hän yrittää saada Pughin ”ruotuun”.

Pugh ja Wilde ovat ilmeisesti kiistelleet elokuvan kuvauksissa jo pitkään. Pugh ei muun muassa arvosta sitä, kuinka elokuvaa markkinoidaan hyperseksuaalisesti. Pugh ei halua, että naispääosannäyttelijöitä myydään pelkällä seksillä.

Pugh ei ole huhujen mukaan myöskään ollut erityisen tyytyväinen, kun hän oli huomannut Wilden pettävän aviomiestään Stylesin kanssa.

Nyt Pugh on kertonut jättävänsä Don’t Worry Darlingin pressikiertueen niin minimiin kuin vain on mahdollista. Hän aikoo edustaa elokuvaa pelkästään Venetsian Filmifestivaaleilla.

Pugh on myös kertonut saaneensa huomattavasti pienemmän palkan kuin Styles. Wilde kiistää syytökset.

Pugh ei ole myöskään mainostanut elokuvaa sosiaalisessa mediassa, eikä ole antanut ensimmäistäkään tykkäystä Wilden tai Stylesin elokuvaan liittyviin julkaisuihin.

Erikoinen tilanne.

Alla leffan traileri.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa