Olympialaiset aiheuttavat vaikeuksia Netflixin suosikkisarjan kuvauksiin

Vaikeuksia paratiisissa. Siis Pariisissa.

30.9.2023 12:01

Netflixin suosikkisarja Emily in Paris on joutunut käsikirjoittajien ja näyttelijöiden lakon vuoksi keskeyttämään tuotantonsa, kuten moni muukin sarja. Varietyn mukaan kuvaukset todennäköisesti jatkuvat alkuvuodesta 2024.

Ihan helppoa se ei kuitenkaan tule olemaan. Samoihin aikoihin myös Amazon Primen Etoile aloittaisi kuvaukset Pariisissa. Se tuotanto, joka ehtii varata kuvauspaikat ensin, ne myös saa. Studiot odottavat kuumeisesti, että näyttelijöiden lakko loppuisi, jotta kuvaukset voisi jo sopia.

Pariisin Olympialaiset tulevat aiheuttamaan ongelmia kuvauksille, koska kaupunki on kieltänyt kuvaukset Pariisissa kesäkuusta syyskuuhun. Tietyiltä alueilta kielletään kuvaaminen jo maaliskuussa.

Emily in Parisin ulkokuvaukset ovat tietysti Pariisin kaduilla, mutta sisäkuvaukset ovat aina olleet Cité du Cinema -studioilla, mutta Olympialaiset ovat varanneet studiot jo marraskuusta eteenpäin, mikä tarkoittaa Emily in Parisin kuvausten siirtämistä Monjoie-studioille.

On spekuloitu, että osa Emily in Parisista kuvattaisi Roomassa, mikä tarkoittaisi tietysti Italian kirjoittamista juoneen.

Lisää luettavaa