Onko Cleopatra-elokuvan kulisseissa käynnissä kissatappelu? Angelina Jolie vs Lady Gaga

Cleopatran ympärillä käy tällä hetkellä niin kova kuohunta, joten saattaa olla, että koko projekti perutaan.

Kauan, kauan sitten uutisoitiin Angelina Jolien roolittamisesta Egyptin naisfaaraoksi, Kleopatraksi. Elokuva olisi ollut uudelleenfilmatisointi Elizabeth Taylorin tähdittämästä klassikosta.

Uusien tietojen mukaan tuleva elokuva pohjautuisi kuitenkin Stacy Schiffin vuonna 2010 julkaistuun Cleopatra: A Life -kirjaan.

Nyt taas huhuillaan Lady Gagan haluavan roolin itselleen.

Uuden Cleopatran tekoa on suunniteltu jo vuosikymmenen ajan. Se on ollut intohimoprojekti Jolielle.

Lady Gaga haluaisi kuitenkin uusimpien huhujen mukaan projektin itselleen, koska on niin hyvässä nosteessa A Star is Born -elokuvan ansiosta.

Näyttelijättärien kiista on mennyt jopa niin pitkälle, että kummallekin a-listalaiselle on järjestetty koe-esiintyminen. Se taas on todella harvinaista. Harvemmin a-listalaiset joutuvat taistelemaan koe-esiintymisissä vastakkain.

Samalla kun näyttelijättärien välinen kilpailu käy kuumana, on internet reagoinut hahmon ”valkopesuun”. Internetissä käydään väittelyä Kleopatran ihon väristä.

Historiallinen Kleopatra oli kotoisin Etelä-Euroopasta ja kuului kreikkalais-makedonialaiseen Ptolemiaoksen sukuun, vaikka hallitsikin Egyptiä. Jonkin lähteen mukaan Kleopatran äiti olisi ollut afrikkalainen, toisen lähteen mukaan ei. Varmuutta ei tietenkään ole.

Oli miten oli, tämä projekti tulee aiheuttamaan hyvin paljon keskustelua.

Mutta miten olisi Katy Perry?

Kuvassa Elizabeth Taylor Kleopatrana.

Lähde: Movieweb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut