Onko tässä mitään järkeä? Muun muassa Gwyneth Paltrow käyttää kummallista suosioon noussutta palvelua

Öööh…?

Muun muassa Town & Country -lehti julkaisi erikoisen uutisen, joka valottaa uutta ja jopa hieman kummallista trendiä. Useat Hollywood-tähdet, mukaan lukien Oscar-voittaja Gwyneth Paltrow ja Laura Dern ovat palkanneet itselleen kirjakuraattorin.

Kuraattorin tehtävänä on rakentaa kirjastoja ihmisille erilaisten tarkoitusperien mukaan. Yrityksen vuonna 2001 kehittäneen kuraattorin mukaan kirjavalikoiman pitäisi kertoa siitä millainen henkilö hyllyn omistaa. Jos asiakas esimerkiksi haluaa kirjojen olevan tietyn värisiä, yritys valmistaa erilaisia sisustuksiin sopivia paperikansia.

Kuraattori ajattelee, että ihmiset ostavat monesti esimerkiksi näyttäviä taidekirjoja vain siksi koska ne näyttävät hyvältä hyllyssä tai ikkunalaudalla.

Kuraattori paljastaa, että Paltrow’n muuttaessa uuteen kotiin hänen hyllynsä jäivät hieman tyhjiksi. Hän tarvitsi hyllyihin 500-600 kirjaa lisää. Silloin kuraattori astui kuvioon, tutki kirjat jotka Paltrow aiemmin omistaa ja valikoi aihepiireistä lisää parhaaksi katsomiaan kirjoja.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut