Avengers: Endgamen tunteellinen kuolinkohtaus improvisoitiin: ”Se oli ehkä hulluin päivä kuvauksissa”

Massiivinen spoilerivaroitus Avengers: Endgamea varten!

16.6.2019 02:00

Tom Holland paljasti, että Avengers: Endgamen tunteellinen kuolinkohtaus improvisoitiin.

Kyseessä oli Tony Starkin kuolinkohtaus elokuvan lopussa. Hollandin mukaan käytössä ei ollut käsikirjoitusta, vaan hänelle ja muille näyttelijöille kuvailtiin kuvauspaikalla, mitä kohtauksessa tapahtuu. Mukana oli Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige ja Endgamen ohjanneet Russo-veljekset.

– Se oli kiinnostavaa, koska kun kuvasimme sitä kohtausta Robertin (Downey Jr.) kanssa, silloin ei ollut ollenkaan oikeaa käsikirjoitusta. Se oli vain Kevin Feige, kaksi Russon veljestä, minä, Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow ja Don Cheadle. He tavallaan toivat meidät kuvauspaikalle, kertoivat, että mitä tulee tapahtumaan, ja sitten me tavallaan vain improvisoimme, jos muistan oikein, Holland kuvaili Pinkvillan haastattelussa.

– Joten se oli todella, todella kiinnostavaa kuvata niin keskeinen elokuvan kohtaus, mutta se oli todella tunteellinen päivä. Ja nyt muistellessani sitä, se oli ehkä hulluin päivä kuvauksissa, tiedäthän. Mutta se oli todella mahtavaa, ja siitä tuli fantastinen kohtaus, Holland summasi.

Katso Hollandin haastattelu alta. Hän puhuu kohtauksesta kohdasta 0:46 alkaen.

Holland nähdään seuraavaksi Spider-Man: Far From Home -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa 3. heinäkuuta Suomessa.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa