Oscar-voittajaa syytetään vuonna 2013 tapahtuneesta raiskauksesta

Kovia syytöksiä.

19.8.2020 23:09

Jerry Maguire – elämä on peliä -elokuvasta Oscarin voittanutta Cuba Gooding Jr.:ia syytetään kahdesta raiskauksesta, jotka tapahtuivat hotellihuoneessa New Yorkissa elokuussa 2013.

Syytten mukaan Gooding hyökkäsi ”Jane Doen” kimppuun hotellihuoneessa sen jälkeen, kun he olivat tavanneet eräässä Greenwich Villagessa sijaitsevassa VIP-tilassa.

Nainen oli syytteen mukaan suostunut menemään Goodingin hotellihuoneeseen vain hetkeksi, jotta mies voisi vaihtaa vaatteensa. Sen jälkeen heidän oli tarkoitus mennä hotellin alakerran baariin Goodingin kaverin sekä naisen kaverin kanssa.

Hotellihuoneessa Gooding olikuitenkin laittanut musiikin soimaan, hyökännyt naisen kimppuun, riisunut tämän, pitänyt väkisin paikoillaan ja raiskannut tämän kahdesti.

Nainen oli syytteen mukaan kieltänyt Goodingia useita kertoja.

52-vuotiaan näyttelijän lakimies Mark Heller kiistää syytökset.

– Tällaista ei tapahtunut koskaan. Asiakkaani on syytön ja syytteet ovat keksittyjä. Ne tullaan hylkäämään aivan varmasti. Nainen on luultavasti vain joku, joka haluaa julkisuutta Cuba Gooding Jr.:n nimen avulla, Heller sanoo.

Goodingia syytetään jo lievistä seksuaalisista hyväksikäytöistä sekä naisten kosketteluista. Gooding vakuutti syyttömyyttään kuuteen eri syytteeseen.

Osavaltion syyttäjät ovat paljastaneet, että ainakin kaksi tusinaa naista syyttää Goodingia seksuaalisesta ahdistelusta sen jälkeen, kun ensimmäiset syytökset paljastuivat.

Lähde: Chicago Tribune

Lisää luettavaa