Palaako Johnny Depp sittenkin Pirates of the Caribbeaniin – tuottajalta toiveita herättävä kommentti

Asia ei vaikuta vielä lukkoon lyödyltä kumpaankaan suuntaan.

15.3.2023 07:00

Hollywood-tähti Johnny Deppin elämästä tuli parisuhde- ja avioerohelvetti näyttelijä Amber Heardin kanssa viettämiensä vuosien aikana. Surkeat tapahtumat tuhosivat Deppin maineen Hollywoodissa ja koko maailmassa, ja hän menetti työtehtäviä.

Oikeus kääntyi kuitenkin viimeisimmässä oikeudenkäynnissä Deppin puolelle määräten Heardin maksamaan miljoonien korvaukset Deppille, koska Heard oli kirjoittanut mielipidekirjoituksen, jossa vihjattiin Deppin olleen väkivaltainen häntä kohtaan.

Depp ehti menettää vaikeiden vuosien aikana muun muassa roolin, josta hän on kaikista tunnetuin, eli kapteeni Sparrowin pestin Pirates of the Caribbean -elokuvissa.

Oikeudessa Depp vakuutti, ettei palaisi rooliin enää edes 300 miljoonasta dollarista. Voisiko kuitenkin käydä niin, että seuraavan Pirates-elokuvan tuottaja Jerry Bruckheimer saisi käännettyä Deppin pään?

Mitään varmuutta Deppin paluusta ei ole. Bruckheimerin kommenteista voi kuitenkin päätellä, että se on edelleen mahdollista.

Bruckheimeria haastateltiin Oscar-gaalassa, jossa puheeksi tuli seuraava Pirates of the Caribbean.

– Me kaikki työskentelemme sen parissa. Katsotaan mitä siitä tulee. Olemme erittäin innoissamme ja ja olemme pääsemässä lähelle. Mielestäni meillä tulee olemaan loistava käsikirjoitus, Bruckheimer sanoi Entertainment Tonightille.

Sitten aihe siirtyi Deppiin, ja Bruckheimerilta kysyttiin hänen mahdollisesta paluusta.

– Katsotaan. Rakastaisin sitä. Haluaisin mielelläni hänet elokuvaan – siinä kaikki, mitä voin kertoa, tuottaja herätteli toivoa.

Kommentista voi päätellä, ettei Bruckheimer ei ole luopunut aikeesta saada Depp mukaan. Ovi on siis edelleen avoinna Deppille, ja lopullista päätöstä ei välttämättä Deppkään ole tehnyt.

Lue myös: Tiesitkö? Jean Todt on tämän tuoreen Oscar-voittajan mies – eivät ole naimisissa vaikka olleet melkein 20 vuotta yhdessä – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa