Pamela Andersonin viides avioliitto kariutui – ehti olla 12 päivää naimisissa 74-vuotiaan miehen kanssa

Mieli muuttui nopeasti.

4.2.2020 04:30

Pamela Anderson, 52, meni muutama viikko sitten salaa naimisiin Hollywood-tuottaja Jon Petersin, 74, kanssa. Se taisi kuitenkin olla vikatikki, sillä hän erosi 12 päivää myöhemmin.

Anderson ja Peters deittailivat jonkin aikaa 35 vuotta sitten. Kipinä tiettävästi syttyi uudelleen, mutta liitto on ainakin toistaiseksi telakalla.

– Olen liikuttunut Jonin ja minun liiton lämpimästä vastaanotosta. Olisimme kiitollisia tuestanne, kun otamme hiukan etäisyyttä harkitaksemme uudelleen, mitä haluamme elämältämme ja toisiltamme, Anderson kertoi The Hollywood Reporterille.

– Elämä on matka ja rakkaus on prosessi. Tämä universaalinen totuus huomioiden olemme yhteisesti päättäneet keskeyttää liittomme virallistamisen, Anderson jatkoi.

The Hollywood Reporterin lähteen mukaan pari ei ollut vielä ehtinyt toimittaa tarvittavia asiapapereita viranomaisille häiden jälkeen, eikä niitä välttämättä koskaan toimitetakaan.

Anderson ehti jo kutsua Twitterissä itseään Pamela Petersiksi. Jos liitto kariutui pysyvästi, se on Andersonin viides epäonnistunut avioliitto.

Peters tuumi aiemmin, että olisi voinut valita ”kauniista tytöistä”, mutta on 35 vuoden ajan halunnut vain Pamelan.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia