Poliisi ampui viime vuonna George Clooneya syyttäneen Teho-osasto -tähden kuolleeksi kotonaan – Näytteli myös Seinfeldissä

Surullisia uutisia.

TV Guide uutisoi, että poliisi on ampunut rutiinitarkastuksen yhteydessä Teho-osastosta parhaiten muistetun näyttelijä Vanessa Marquezin. Hän oli 49-vuotias.

Poliisin mukaan he lähtivät tarkastamaan Marquezin vointia, kun vuokranantaja oli soittanut naisen kärsineen kohtauksista. Ampumahetkellä paikalla oli myös Los Angelesin mielenterveysklinikan työntekijä. He yrittivät kommunikoida Marquezin kanssa. Hän ei kuitenkaan halunnut poliisin mukaan tehdä yhteistyötä ja pääsi tarttumaan lähistöllä olleeseen käsiaseeseen. Hän osoitti poliisia aseella, jolloin he toimivat ja ampuivat näyttelijän.

Marquez muistetaan myös lokakuulta 2017, jolloin hän syytti George Clooneya uransa tuhoamisesta. ”Clooney auttoi minut mustalle listalle, kun puhuin naisten ahdistelusta Teho-osastossa.” Hänen mukaansa Clooney oli sanonut, että ”naiset jotka eivät pelaa peliä menettävät uransa.” Clooney kiisti kaikki väitteet.

Hänet muistetaan myös Seinfeld ja Melrose Place -sarjojen jaksoista.

Kuva sarjasta Teho-osasto

Aiheeseen liittyvät jutut