Pyyhkiikö Alien: Romulus sarjan muita elokuvia kaanonista? – Näin ohjaaja Fede Álvarez vastaa

Emme malta odottaa tätä pläjäystä!

21.3.2024 12:31

Alien: Romuluksen traileri ei anna viiteitä siitä, mihin aikaan se sijoittuu Alien-universumissa. Pääosaa esittävä Cailee Spaeny on kuitenkin paljastanut, että elokuva sijoittuu jonnekin Ridley Scottin Alienin ja James Cameronin Aliensin väliseen aikaan.

Mutta onko se sidottu muihin Alien-elokuviin ja pyyhkiikö se muita elokuvia virallisesta kaanonista?

Ohjaaja Fede Álvarez on paljastanut, että vaikka se toimii täysin itsenäisensä Alien-elokuvanaan, on se kuitenkin sidottu muihin elokuviin. Kuulostaa siltä, ettei Álvarez ole pyyhkinyt kaanonista mitään.

– Elokuva toimii myös niille, jotka eivät ole aiempia elokuva nähneet. Mutta mikäli olet nähnyt ne, niin olet se tyyppi teatterissa, joka ei pidä turpaansa kiinni, koska huomauttelet jatkuvasti vierustoverillesi, kuinka tämä on tästä elokuvsta ja tuo on tuosta, ja tämä tapahtuu, koska se tapahtui siellä ja täällä, Álvarez paljastaa.

– Löydät elokuvasta miljardi asiaa, jotka ovat yhteydessä muihin elokuviin tarinallisesti, teknologisesti ja hahmojen kautta. Käytimme hurjasti aikaa siihen, että nämä kaikki viittaukset ovat osa kaanonia, emmekä vahingossakaan sotkisi aikalinjaa.

Alien: Romuluksen ensi-ilta on elokuussa.

Alla traileri.

Lähde: Bloody Disgusting

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia