Quentin Tarantino kirjoitti tämän suosikkihahmon alunperin Adam Sandlerille – Intoili, mutta joutui kieltäytymään

Tämä olisi voinut toimia.

24.12.2022 18:01

Variety uutisoi, että ohjaaja Quentin Tarantino halusi tehdä yhteistyötä näyttelijä Adam Sandlerin kanssa. Samalla hän vahvisti pitkään jatkuneen huhun.

Kunniattomien paskiaisten Donny ”The Bear Jew” Donowitz on kirjoitettu Sandler mielessä. Valitettavasti hän ei pystynyt ottamaan roolia vastaan, koska oli tekemässä samaan aikaan Judd Apatow’n komediaa Funny People.

”Minulla on huono omatunto. En tiennyt, että teimme Funny Peoplea samaan aikaan, kun yritit saada häntä Kunniattomiin paskiaisiin”, Apatow kertoi keskustelussa Tarantinon kanssa.

”Kirjoitin The Bear Jew’n hahmon Adam Sandlerille. Kun teimme Little Nickyä, Sandler intoili minulle pääsevänsä hakkaamaan natseja mailalla. V*tun siistiä! En voi odottaa! En voi odottaa! Hän kertoi kaikille tapaamilleen juutalaiselle, että pääsee näyttelemään tyyppiä joka hakkaa natseja mailalla”, Tarantino muistelee.

Lopulta Eli Roth sai roolin. ”Ongelma oli siinä, että Apatow sai kaikki hyvät juutalaiset elokuvaansa. Se oli ongelma. Seth Rogen ja kaikki hyvät juutalaiset tekivät Funny Peoplea. Tapan Hitleriä baseball mailalla, eikä yhtään hyviä juutalaisia ole saatavilla! Ja teen juutalaista miesfantasiaa!”

Lisää luettavaa