Räkäisikö Harry Styles Chris Pinen päälle uutuuselokuvan ensi-illassa? – Katso video

Tässäpä on erikoinen video.

6.9.2022 14:54

Sosiaalisen median eläjät ovat aivan vakuuttuneita siitä, että Harry Styles räkäisi Chris Pinen syliin Olivia Wilden uutuuselokuvan Don’t Worry Darlingin ensi-iltatapahtumassa Venetsiassa.

Tämä on vain yksi kohu lisää melko myrskyisen elokuvatuotannon listalla.

Elokuvan pääosissa ovat Florence Pughin esittämä Alice ja hänen aviomiehensä, Stylesin esittämä Jack. Myös Chris Pine näyttelee elokuvassa.

Alkujaan elokuvan Jackin piti olla Shia LaBeouf. Wilde kertoo antaneensa potkut LaBeoufille, mutta mies julkaisi videon, jossa nähdään Wilde kerjäämässä Labeoufia takaisin. Mikä lie sitten totuus?

Tammikuussa 2021 huhuiltiin kuinka Wilde ja Styles olivat alkaneet seurustella kesken elokuvan kuvausten. Wildelle toimitettiin lasten huoltajuuteen liittyvä haaste CinemaConin lavalla huhtikuussa, koska Wilden aviomies Jason Sudeikis ei ollut kovinkaan tyytyväinen tapahtumiin.

Samalla huhuiltiin Wilden ja Pughin välisestä sotatilasta. Pugh ei pitänyt siitä, kuinka Wilde ja Styles styylasivat kaikkien edessä kuvauksissa, vaikka Sudeikis kävi usein kuvauspaikoilla. Koko kuvaustiimin piti esittää tietämätöntä.

Pugh ilmoitti lopulta, ettei aio osallistua elokuvan ensi-iltapahtumiin ja pitää muutenkin oman pressinsä pienimuotoisena. Viralliseksi syyksi ilmoitettiin aikataulupaineet.

Pugh saapui kuitenkin Venetsian Filmifestivaaleilla pidettyyn ensi-iltatapahtumaan Dyyni 2:n kuvauksista, mutta ei aikonut olla lähelläkään Wildeä tai Stylesia, joiden on nyt jo huhuttu eronneen.

Tapahtumasta on julkaistu video, jossa moni väittää näkevänsä kuinka Styles sylkäisee Pinen päälle. Tapahtuuko tämä oikeasti ja ovatko myös tämän kaksikon välit poikki?

Don’t Worry Darlingin teosta voisi kirjoittaa hyvinkin mielenkiintoisen kirjan. Aivan järjetöntä draamaa nimittäin.

Alla videoita ja twiittejä Stylesin ja Pinen välikohtauksesta.

Lähde: Den of Geek

Lisää luettavaa