Rambo 5 -elokuvasta paljastuksia – tällainenkö tarina tullaan näkemään!?

Jutun alkupään voi lukea ilman suurempia juonipaljastuksia.

Tulevan Rambo: Last Blood -elokuvan tarinasta on raportoidusti vuotanut tietoja maailmalle.

Seuraavassa leffassa John Rambo on eläkkeellä ja asuu maatilalla Arizonassa. Rambo kärsii traumanjälkeisestä stressistä, joka johtunee tietysti kaikesta siitä väkivallasta, mitä sankari on nähnyt elämänsä aikana. Rambolla on traumansa vuoksi myös hoitaja nimeltään Maria.

Suurin osa päivistä Rambolla menee baarissa tai nostelemalla painoja. Silloin tällöin keikkatyöt kutsuvat. Seuraavaksi luvassa mahdollisia spoilereita.

Elokuva alkaa, kun 29-vuotias Carmen ja hänen 8-vuotias siskonsa joutuvat hyökkäyksen kohteeksi – heidät raahataan lopulta pakettiautoon. Carmen pääsee pakoon, mutta Melissa jää vangiksi. Carmen on yksi Rambon hoitajista ja hän päättää auttaa häntä. Alkaa jahti kidnappaajien pään menoksi.

Eläköityneelle Rambolle asiat eivät ole enää kuitenkaan niin helppoja kuin aiemmin. Hän melkein kuolee, kun hänet hakataan rajusti kesken pelastusretken. Tämän jälkeen Carmen hoitaa Rambon jälleen kuntoon viikkojen aikana. Samalla heille syntyy kiinteämpi suhde ja he päättävät lähteä pelastamaan Melissan yhdessä.

Kannattaa muistaa, että kyseessä on edelleen vain huhut elokuvan kulusta.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut