Rebel Wilson on tekemässä paljastuksen näyttelijästä – nyt näyttelijä on uhkaillut Wilsonia

Kukakohan tämä jättimäinen persereikä on?

23.3.2024 12:31

Rebel Wilson on julkaisemassa Rebel Rising -nimisen muistelmateoksensa, jossa hän kertoo eräästä näyttelijästä, joka käyttäytyi Wilsonia kohtaan epäammattimaisesti.

Wilson aikoo nimetä tämän näyttelijän, eikä mies ole tästä mielissään. Wilsonin kirjassa on kokonainen kappale tähän ”jättimäiseen persreikään” liittyen.

Wilson on nyt paljastanut Instagramin Stories-osiossa, että mies on palkannut kokonaisen tiimin, jonka tehtävänä on estää tekstin julkaisu.

– Nyt se persreikä uhkailee minua. Hän on palkannut kriisimanagerin ja joukon lakimiehiä. Hän yrittää estää kaikki uutiset kirjaani liittyen. Kirja kuitenkin julkaistaan ja te saatte kuulla totuuden, Wilson kertoo.

Wilson on kertonut haastattelussa, että juuri tämän miehen takia hän on määritellyt itselleen tiukan ”ei kusipäitä” -työpaikkapolitiikan.

– Ihmiset kertoivat minulle saapuessani Hollywoodiin, että heillä on tiukka ei kusipäitä -politiikka. Se kuulostaa järkevältä ja loogiselta. Ymmärsin kuitenkin sen todellisen merkityksen, kun työskentelin jättimäisen persreiän kanssa, ja kyllä, nyt minullakin on ei kusipäitä -politiikka. Kappale 23 kertoo tästä kusipäästä, Wilson kertoi News.com.au:n haastattelussa.

Wilson työskentelee parhaillaan oman ohjausdebyyttinsä Debin parissa. Se on valkokangasversio Hannah Reillyn ja Meg Washingtonin musikaalista, joka kertoo kömpelöstä teini-iästä.

Rebel Rising -kirjan julkaisu on 2. huhtikuuta.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa