Republikaanipoliitikko syytti Sacha Baron Cohenin israelilaishahmoa nöyryyttäväksi – Näin hahmo kuitenkin on Israelissa otettu vastaan

Oletko katsonut Who Is Americaa?

27.8.2018 10:30

Yksi Sacha Baron Cohenin hauskimpia hahmoja hänen uusimmassa sarjassaan Who Is America? on israelilainen terrosrismin torjuja Erran Morad. Morad on pistänyt useat henkilöt tekemään mitä kummallisimpia asioita, mm. entinen varapresidentti Dick Cheney nimmaroi vesikidutusaseen ja toinen poliitikko lähti kannattamaan aseita tarhalapsille.

Republikaanipoliitikko Roy Moore on syyttänyt Baron Cohenin nöyryyttävän ja pilkkaavan Israelin valtiota ja israelilaisia itseään. Baron Cohenin äiti oli syntynyt Israelissa ja koomikko itse vietti siellä myös aikaa lapsuudessaan. Hollywood Reporterin mukaan Israelissa ollaan suhtauduttu hahmoon kuitenkin kuten tarkoitus on ollutkin – huumorilla.

Tv-kriitikko Einav Schiff kertoo seuraavaa: ”Reaktio on ollut pääosin hämmästyneisyys kuvauksen tarkkuudesta. Hän todella sai kiinni jotain olennaista luonteenpiirteestämme”, Schiff sanoo melkein nauraen. ”Kaikkien lähipiirissä on ”Erran Morad”, mutta en ole huomannut suuttumusta tai häpeää hahmon vuoksi. Pääosin täällä on naurettu niille amerikkalaisille jotka ovat menneet halpaan.”

Kuva sarjasta Who Is America?

Lisää luettavaa