Robert Pattinsonia piti varoittaa kesken koekuvausten – suuteli liian innokkaasti alaikäistä Kristen Stewartia: ”Meidän maassamme on laitonta…”

Näyttelijän piti pysyä aisoissa.

26.1.2022 15:01

Variety uutisoi tuoreesta haastattelusta, jossa Twilight -elokuvan ohjaaja Catharine Hardwicke muisteli näyttelijä Robert Pattinsonin koekuvauksia. Kristen Stewart paljasti viime vuonna, että heidän suudelmansa koekuvauksissa oli ratkaiseva syy siihen, että hän vakuuttui Pattinsonin olevan oikea mies Edward Cullenin rooliin.

Hardwicke muistelee, kuinka Pattinson ja Stewart tekivät koekuvausta sängyssä. Suutelu oli kuitenkin niin intensiivistä, että Pattinson putosi sängystä lattialle. Ohjaaja muistelee, että Pattinson oli resuisen näköinen, eikä kovin hyvässä fyysisessä kunnossa. Hiukset hän oli värjännyt mustaksi jotakin näytelmää varten ja paitakin oli likainen. ”Ajattelin, että okei, katsotaan miten tämä menee.”

Hardwicke sanoo, että joutui varoittamaan Pattinsonia sen jälkeen, kun tämä oli pudonnut sängystä. ”Hei kaveri, rauhoitu. Kuvasin sitä pienellä videokamerallani. Lopulta Kristen sanoi, että sen täytyy olla Rob.”

”Huomasin, että heillä oli paljon kemiaa. Ajattelin, että voi hyvä luoja, Kristen on 17. En halunnut joutua mihinkään laittomuuksien keskelle. Muistan kun sanoin Robille, että Kristen on muuten 17 ja meidän maassamme on laitonta olla seksuaalisessa suhteessa… Ja hän vain sanoi, että okei, miten vaan”, Hardwicke muisteli brittinäyttelijän todenneen.

Lisää luettavaa