Salkkari-näyttelijä Rauli Ylitalon tarkkanäköinen Tinder-leffa nyt Youtubessa! – Seksiä, alastomuutta ja pariutumista

Tällaistahan se nykyään on, eikö vain?

Millaista on olla sinkku nykypäivänä, kun pariutumisen suurimpia esteitä ovat sitoutumisen vaikeus ja runsaudenpula? Miten vaikeaa on olla nirsoilematta, kun se oikea saattaa olla seuraavan pyyhkäisyn päässä oikealla?

Naisnäkökulmasta kerrottu hauska, tarkkanäköinen ja suorasanainen Congratulations! You Have a New Match! on Salkkareiden näyttelijänä ja ohjaajana tutun findie-tekijän Rauli Ylitalon viime vuonna ohjaama lyhytelokuva.

Leffa kertoo nykydeittailusta, pariutumisesta ja seksistä. Siitä miten hankalaa se parin löytyminen lopulta onkaan. Ihmiset taitavat olla aivan liian vaativia nykyään.

Elokuvan pääosassa on parhaillaan MTV3-kanavalla esitettävästä Rantabaari-sarjasta tuttu Kristan roolissa nähtävä Emilia Jansson, joka tekee lyhytelokuvassa rohkean roolisuorituksen. Elokuvassa nähdään myös mm. Tii Taxell sekä Rami Rusinen (Armomurhaaja, Rendel, Sekaisin, Lovemilla). Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Rauli Ylitalo sekä kuvannut Tero Saikkonen (mm. Rendel, Bunny the Killer Thing).

Katso leffa alta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut