Sam Raimi paljastaa, miksi Spider-Man 4 jäi tekemättä – ja mitä suunnitelmia jäi toteuttamatta: ”Halusin lopettaa huipulla”

Tämän olisi mielellään nähnyt.

30.4.2022 19:31

Aiemmin paljastettiin, että Sam Raimi oli tekemässä neljättä Spider-Man-elokuvaa Tobey Maguiren kanssa. Käsikirjoitus oli jo valmis, mutta suunnitelmasta ei koskaan tullut mitään. Nyt ohjaaja Raimi paljastaa Rolling Stonen haastattelussa, miksi.

Raimi kertoo, että Spider-Man 3 oli hänelle kivulias kokemus, osin siksi, että vastaanotto oli niin huono. ”Halusin tehdä Spider-Man-elokuvan, joka lunastaa odotukset. Spider-Man 4, siitä siinä oli kyse. Halusin lopettaa huipulla. En halunnut vain tehdä uutta elokuvaa, joka osapuilleen toimi. Minulla oli todella korkea standardi mielessäni. Enkä uskonut, että saan käsikirjoituksen sille tasolle johon olisin halunnut, kun kuvausten oli määrä alkaa”, Raimi kertoo.

Hän paljastaa myös, että Evil Dead -tähti Bruce Campbellille suunniteltu cameorooli oli yksi niistä asioista, joiden toteutumatta jääminen jäi harmittamaan. Yksi mahdollisuus cameolle olisi ollut Mysterion rooli.

”Meillä oli muitakin asioita mielessämme, mutta se oli yksi niistä. Kaipaan myös Kraven Saalistajaa. Meidän piti työstää sitä hahmoa seuraavaan Spider-Maniin. Olen aina halunnut nähdä Kravenin taistelevan Spider-Mania vastaan valkokankaalla. Se olisi ollut uniikkia.”

Lisää luettavaa