”Se oli täysi yllätys”: Loki-ohjaaja kertoo väkivaltasyytösten keskelle joutuneesta Jonathan Majorsista

Jonathan Majorsin oikeudenkäynti pidetään pian.

21.10.2023 14:22

Jonathan Majors pidätettiin maaliskuussa syytettynä tyttöystävänsä pahoinpitelystä. Tämän jälkeen Majors menetti kaikki työnsä mainosten ja elokuvien parissa sekä agentuuriedustuksensa.

Marvel pyrki pitämään Majorsin nimen poissa lehdistä, kun Ant-Man and the Wasp: Quantumaniaa markkinoitiin, mutta nyt Majors nähdään Loki-sarjan kakkoskaudella esittämässä Kang-varianttia nimeltä Victor Timely.

Majorsin pitäisi näytellä Kangia aina Avengers: Secret Warsiin saakka. Elokuvan ensi-ilta on toukokuussa 2027, joten väliin mahtuu monta Majorsin esiintymistä.

Disney ei ole markkinoinut Majorsin valmista Magazine Dreams -nimistä elokuvaa. Sillä ei ole myöskään ensi-iltapäivämäärää vielä.

Disneyllä odotetaan myöhemmin tässä kuussa pidettävän oikeudenkäynnin tulosta.

Loki-ohjaaja Kasra Farahani on kertonut omista kokemuksistaan Majorsin kanssa.

– Kyllähän se tuli yllätyksenä. En tiedä sen tarkemmin mitä on tapahtunut. Kuvauksissa oli ainakin upeaa. Näyttelijät olivat niin mahtavia. He tulivat todella hyvin toimeen keskenään. Tomilla [Hiddleston] oli ideoita, Jonathanilla oli ideoita ja Owen [Wilson] se vasta olikin melkoinen ideanikkari. Kuvauksissa ei ollut minkäänlaista draama. Se oli puhdasta nautintoa. Olen todellakin siunattu, kun sain näin mahtavan kokemuksen ensimmäisestä suuremman budjetin tuotannosta huippunäyttelijöiden kanssa. Ohjaaminen oli niin paljon helpompaa heidän kanssaan, Farahani kertoo.

Lokin kakkoskausi pyörii parhaillaan Disney Plussassa. Alla traileri.

Lähde: WGTC

Lisää luettavaa