The Marvels sai uuden trailerin, mutta miten on Marvelin muiden projektien laita?

Supersankariähky ehtii jo väistyä ennen kuin saamme uusia MCU-tuotantoja katsottavaksi.

2.9.2023 15:06

Brie Larsonin, Teyonah Parrisin ja Iman Vellanin tähdittämästä sekä Nia DaCostan ohjaamasta The Marvels -supersankarirymistelystä julkaistiin uusi traileri.

Mutta mitä kuuluu Marvelin elokuvauniversumi MCU:lle?

Multiversumisaaga on ollut ongelmissa alusta lähtien. MCU:n neljäs ja viides vaihe on ollut täynnä pettymyksiä, eikä uutiset esimerkiksi Echo-sarjan sekoiluista kuulosta erityisen lupaavalta.

Kevin Feigehän määräsi Echo-sarjan kuvattavaksi kokonaan uudelleen, koska se ei miellyttänyt ketään Disneyllä. Samalla sarjan jaksot päätettiin julkaista yhdellä kertaa Disney Plussassa. Se on ennenkuulumatonta.

Echo-, Agatha: Darkhold Diaries-, What It…? -kakkoskausi sekä X-Men ’97 -sarjojen julkaisut siirrettiin myös. Samalla Ironeheart-, Daredevil: Born Again- ja Wonder Man -sarjojen julkaisut tiputettiin pois kalenterista.

Eli Marvelilla on tällä hetkellä virallisesti vain Lokin kakkoskausi sekä The Marvels tällä hetkellä tulevassa ohjelmistossaan. Deadpool 3:n pitäisi saada ensi-iltansa toukokuussa 2024, mutta koska lakot ovat edelleenkin päällä, siirtyy luultavasti sekin.

Marvel Studios on suurien haasteiden äärellä.

Alla kuitenkin 8. marraskuuta ensi-iltansa saavan The Marvelsin uusi traileri.

Lähde: WGTC

Lisää luettavaa