Seksikkäästä sosiopaattiroolista tunnettu Lorenza Izzo täytti 34 – tältä hän näyttää nyt

Oli hukkua elokuvan kuvauksissa Amazoniin.

19.9.2023 05:30

Chilestä kotoisin oleva näyttelijä Lorenza Izzo täyttää tänään 34 vuotta. Hänet tiedetään rooleistaan elokuvissa Life Itself (2018) sekä Talo jossa kello tikittää (2018). Hänet on nähty myös tv-sarjoissa Sex Ed ja Penny Dreadful: City of Angels.

Rooleja on niin ikään elokuvissa Aftershock (2012) sekä The Green Inferno (2013), ja hän oli mukana myös Quentin Tarantinon elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood (2019).

Yksi hänen tunnetuimmista rooleistaan on elokuvassa Knock Knock (2015), jossa näyttelee Ana de Armas ja Keanu Reeves. Se kertoo kahdesta sosiopaattinaisesta, jotka keittävät myrkyllisen sopan Reevesin näyttelemälle hahmolle.

Ana de Armas ja Lorenza Izzo. Knock Knock (2015).

Izzo syntyi Santiagossa, Chilessä, ja hänen äitinsä on Chilestä ja isänsä Italiasta. Izzolla oli meneillään mallin ura ja journalismin opinnot, kun hän muutti vuonna 2007 New Yorkiin opiskelemaan näyttelemistä Lee Strasberg Theatre and Film Institutessa. Näyttelijädebyyttinsä hän teki vuonna 2010 indie-elokuvassa Instructions for my Funeral.

Alla listattuna muutamia triviatietoja Izzosta

Izzo oli naimisissa ohjaaja-näyttelijä Eli Rothin kanssa, mutta he saivat eroprosessinsa muutamia vuosia sitten päätökseen. He sanoivat eroavansa, ”ettemme *ittu tapa toisiamme.”

Izzo rakastaa muotia ja designia. Hän onkin opiskellut design-alaa UCLA-opinahjossa.

Kun Izzo oli kaksitoistavuotias, häntä kiusattiin silloisessa asuinkaupungissaan Atlantassa hänen vahvasta chileläisestä aksentistaan. Hän pääsi eroon aksentista katsottuaan useita kertoja vuoden 2002 urheiluelokuvan Blue Crush.

Izzo lähes hukkui Amazoniin näytellessään joessa kohtausta The Green Inferno (2013) -kuvauksissa. Hän huutaa oikeasti henkensä edestä elokuvan loppuvaiheessa. Hänet pelastettiin, kun stunt-valvoja tajusi, ettei hän näyttele.

Lorenza Izzo on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan julkaisuja.

Lue myös: Muistatko American Pie -leffan unelmanaisen Nadian? Tältä 50-vuotias Shannon Elizabeth näyttää nyt – Episodi.fi

Lorenza Izzo. AOP

Lähde: IMDb, Wikipedia

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa