Sinänsä pätevä draama kärsii saippuaoopperamaisuudesta – tosielämän avioparin leffa nyt Elisa Viihde Viaplayssa

IMDb-arvosana on 6,9.

25.2.2023 20:30

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt elokuva Kaikki tietävät (2018).

Laura matkustaa perheineen Buenos Airesista kotikyläänsä Espanjaan osallistuakseen sisarensa häihin idyllisellä viinitilalla. Juhlat saavat kuitenkin odottamattoman käänteen ja iloinen jälleennäkeminen muuttuu painajaiseksi, kun salaisuudet perheen menneisyydessä tulevat päivänvaloon.

Näyttelijöinä Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín, Bárbara Lennie, Inma Cuesta, Elvira Mínguez sekä Eduard Fernández. Ohjauksesta vastaa Asghar Farhadi.

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa kaksi tähteä:

”Kaksinkertainen Oscar-voittaja – vuoden 2011 elokuvasta Nader ja Simin: Ero sekä The Salesmanista vuodelta 2016 – ei puhu espanjaa ja hänen englantinsakin on korkeintaan välttävää, joten ehkä osa hänen alunperin farsinkielisestä käsikirjoituksestaan on kadottanut jotain käännöksessä. Oli miten oli, Farhadi on selvästi ollut vakuuttunut materiaalinsa toimivuudesta, ja hän on lisännyt ja lisännyt siihen uusia asioita. Mutta vaikka panokset ovat korkeat ja tunteet jylläävät täysillä, kokonaisuus on saippuaoopperan kyllästämää. Kyyneliin ei usko hetkeäkään, vaikka ne valuvat mitä kauneimmista silmistä.”

Triviana kerrottakoon, että Javier Bardem and Penelope Cruz ovat todellisen elämän aviopari. He ovat olleet naimisissa vuodesta 2010 saakka.

Lue myös: Ikinuori näyttelijäkaunotar Drew Barrymore täytti 48 – tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: IMDb

 

Lisää luettavaa