Smallville-näyttelijättärenkin orja- ja seksikulttiin koukuttanut Keith Raniere sai järjettömän pitkän vankeustuomion

Melko tuntuva tuomio.

28.10.2020 20:22

Hollywoodin seksi- ja orjakulttia johtanut Keith Raniere on tuomittu 120 vuoden vankeusrangaistukseen ja 1,72 miljoonan dollarin sakkoihin.

60-vuotiasta NXIVM-nimisen kultin pomoa uhkasi 15 vuoden tuomio seksikaupasta, rahankiristyksestä, lapsipornosta ja orjatyöhön pakottamisesta.

Brooklyniläistuomari Nicholas Graufils kuitenkin yllätti kaikki antamalla Ranierelle 120 vuoden tuomion. Graufilsin mukaan Raniere ei osoittanut minkäänlaista katumusta.

Raniere syytti oikeuden edessä uhreja valehtelijoiksi.

Smallville-näyttelijä Allison Mack oli korkeassa asemassa kultissa. Hän oli Ranieren oikea käsi, joka houkutteli nuoria naisia kultin uhreiksi.

Kun naiset liittyivät kultin korkeammalle tasolle, Dominus Obsequious Sororiumiin (Mestari orjanaisten yli), heidät pakotettiin luovuttamaan kaikki tulonsa Ranierelle ja ylläpitämään tiettyä ihannepainoa. Heidät pakotettiin myös pakkotöihin. Naiset polttomerkittiin kultin omaisuudeksi.

Dynastian entisen näyttelijän Catherine Oxenbergin tytär India sotkeutui kulttiin. Oxenberg päätti tehdä rikosilmoituksen, kun hänen tyttärensä paino putosi ja hän kärsi terveysongelmista.

Renierellä on myös historiaa pedofiilinä. Häntä on 20 vuoden ajan syytetty alaikäisiin sekaantumisesta. Nuorimmat uhrit ovat syytösten mukaan jopa 12-vuotiaita.

Lähde: CNN

Lisää luettavaa