Hollywoodin NXIVM-kulttijohtaja Raniere polttomerkkasi näyttelijänaisen – piti omaisuutenaan

Kulttijohtajan kanssa tekemisissä ollut näyttelijä kertoi kokemuksestaan.

Hollywood-glamourilla kuorrutetusta NXIVM-kultista on ollut paljon puhetta. Yksi johtoportaaseen kuuluneista henkilöistä oli Smallville-sarjan Allison Mack.

Mack myönsi syyllisyytensä kahteen tapaukseen, joissa hän kiristi naisia seksiorjiksi kultin pomolle Keith Renierelle. Kultin uhriksi joutunut Sarah Edmondson kertoi nyt karusta kokemuksestaan Ranieren kanssa.

Edmonson kuuli kultista ensimmäisen kerran elokuvantekijä Mark Vicenteltä. Edmondson halusi liittyä kulttiin sen Hollywood-jäsenten vuoksi – toivoen saavansa näin parempia rooleja. Ollessaan kultin jäsenenä Raniere halusi näyttää, että Edmondson on hänen omaisuuttaan ja polttomerkkasi Edmondsonin. Kultin aivopesu näkyi tilanteessa hyvin, sillä Edmondson pyysi polttomerkkausta itse.

Mackin tapaan myös Edmondson etsi Ranierelle uusia uhreja. Edmondson kuitenkin väitti, ettei hänellä ollut juurikaan muuta vaihtoehtoa kuin totella. Häntä kiristettiin alastonkuvilla sekä videoilla, joissa hän sanoi vahingollisia asioita perheestään.

Kultin sisällä toimi DOS-niminen lahko. Käytännössä se oli haaremi naisia, joilta Raniere vaati seksuaalisia palveluksia. Jos joku ei totellut Ranierea, uhri suljettiin häkkiin. Naiset joutuivat hakkaamaan häkissä toisiaan nahkahihnoilla.

Raniere todettiin tänä kesänä syylliseksi useisiin eri syytekohtiin – muun muassa seksuaaliseen ihmiskauppaan.

Voit lukea NXIVM-kultista lisää täältä: Miten 31-vuotias näyttelijätär voitiin houkutella seksiorjaksi? Näin se käytännössä tapahtui

Kuvituskuvassa Allison Mack.

Lähde: Mirror

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut