Stallone sanoi olevansa ehkä ylpein tästä Rockysta – loistokamaa oleva leffa lisättiin Prime Videoon

IMDb-arvosana on 7,1.

2.2.2023 12:03

Prime Videosta voi katsella nyt lämminhenkisen elokuvan Rocky Balboa (2006). Palveluun lisättiin myös Rocky-elokuvasarjan viisi ensimmäistä osaa.

Tarinassa eläkkeellä olevan Rocky Balboan sisäiset pedot ovat vielä kesyttämättä. Niinpä entinen nyrkkeilyn raskaan sarjan mestari haastaa hallitsevan mestarin, Mason Dixonin. Elokuva kertoo häpeilemättömän nostalgisesti ja alleviivaavasti työväenluokkaisen sankari-isän ja tämän varjossa elävän pojan suhteesta – ja ennen kaikkea itsensä voittamisesta.

Elokuvantekijät käyttivät nyrkkeilyottelukohtauksessa oikeaa nyrkkeilytapahtumaa hyödykseen. Myös yleisö oli aito – kuten myös heidän reaktionsakin. Yleisölle ei annettu sen kummempia ohjeita, mutta he alkoivat silti seisoen kannustaa: ”Rocky, Rocky!” Rocky sai itse asiassa nyrkkeilyillan kovaäänisimmät kannustukset.

Stallone kertoo alla olevalla videolla, että Rocky on hänen suosikkielokuvansa, ja että hän on kenties ylpein Rocky Balboasta. Hän yritti kuusi vuotta saada sen tehdyksi ja kun se lopulta onnistui, hän oli todella ylpeä siitä eritoten siksi, että sen toteutuminen oli niin kovan työn takana.

Lue myös: Oletko jo unohtanut Rooman sheriffi -sarjan kauniin punapään Lauren Hollyn, 59 – tältä hän näyttää nykyään (kuvat) – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia