Stephen Kingin Musta torni ei ole vielä kuopattu – tv-sarja poistanee yhteyden floppielokuvaan

Kirjailijan mielestä elokuvakin oli onnistunut.

Stephen King -adaptaatiot ovat kokeneet uuden tulemisen, ja elokuvien puolella on nähty jälleen hyvin vastaanotettuja teoksia Netflixin 1922:n, Gerald’s Gamen sekä teattereihin saapuneen Sen muodossa.

Yksi odotetuimmista King-elokuvista oli kesällä ensi-iltansa saanut Musta torni, jonka ympärille oli tarkoitus rakentaa lukuisia elokuvia ja tv-sarjaa kuljettava elokuvauniversumi. Nikolaj Arcelin ohjaaman elokuvan vastaanotto oli kuitenkin varsin kylmä, joten suunnitelmat lienevät menneen uusiksi.

Vulturen kanssa jutellut King sanoo kuitenkin, että elokuvan floppaamisesta huolimatta The Walking Dead -showrunner Glen Mazzaran vetämä  tv-sarja on yhä kehitteillä. Eri asia onkin, miten se ottaa huomioon Musta torni -elokuvan.

”Pakko sanoa, että (käsikirjoittaja) Akiva Goldsman teki erinomaista työtä ottaessaan olennaisimman osan kirjasta ja kääntäessään sen mielestäni varsin hyväksi elokuvaksi. Tv-sarja, jota he kehittelevät nyt… Saapa nähdä, miten sen kanssa käy. Se olisi täysi reboot, joten katsotaan, mitä tapahtuu”, kirjailija selittää.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut