Subilta kello 23.40: Yksi viime vuosikymmenen jykevimpiä toimintaseikkailuja ei jätä kylmäksi! Leffan päätähdet eivät voineet sietää toisiaan

IMDb-arvosana on 8,1.

Yöllä esitetään televisiosta elokuva Mad Max – Fury Road (2015).

Leffa on näyttävä ja ylistetty toiminta maailmanlopun jälkeisestä aavikkomaisemasta, jonka kuumuudessa ihminen taistelee henkiinjäämisestään. Maailmassa on kaksi kapinallista, jotka ehkä voivat palauttaa järjestyksen.

Max on harvojen sanojen mies, joka etsii rauhaa menetettyään vaimonsa ja lapsensa. Furiosa puolestaan on toiminnan nainen, joka uskoo selviävänsä, mikäli onnistuu matkaamaan halki aavikon synnyinseuduilleen.

Näyttelijä Charlize Theron myönsi aikoinaan, että hän ja Tom Hardy eivät voineet sietää toisiaan Mad Max: Fury Road -elokuvan kuvauksissa.

– Mitä olen kuullut, hän ei ole sellainen kaikissa elokuvissa. Ehkä elokuva on sellainen kuin se on, koska me taistelimme keskenämme niin paljon, niin kuin hahmotkin, Theron arveli.

Hardy halusi pysyä roolissaan kuvaustauoillakin, joten se aiheutti ongelmia näyttelijöiden välillä. He kuitenkin sopivat myöhemmin keskinäiset ongelmansa.

Elokuva näkyy Subilta kello 23.40. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ke 26.01.2022 klo 23.40, Sub

Lue myös: Nyt HBO Maxissa: Realistisin maailmanlopusta kertova elokuva koskaan? Voi olla välillä vaikeaa katsoa – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut