Nyt Netflixissä: Margot Robbie näyttää hameen alta pikkuhousujaan, ohjaajalta huomaavainen ele – neljän tähden leffassa valotetaan pervon pomon touhuja

IMDb-arvosana on 6,8.

Netflixiin on lisätty draama Bombshell – hiljaisuuden rikkojat (2019).

Kolme naista vaarantaa uransa saattaakseen päivänvaloon vaikutusvaltaisen pomonsa ylläpitämän myrkyllisen työympäristön amerikkalaisella televisiouutiskanavalla.

Ohjaajana Jay Roach. Näyttelijöinä Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, John Lithgow, Kate McKinnon, Mark Duplass, Connie Britton, Malcolm McDowell sekä Allison Janney.

Episodin neljän tähden arvostelussa kirjoitettiin seuraavasti:

”Vaikka elokuva avaa selkeästi sitä mitä seksuaalinen ahdistelu oikeasti on tai voi olla, se ei silti pääse porautumaan aivan niin syvälle vallan hyväksikäytön ytimeen kuin olisi voinut toivoa. Näkökulma on toki Kellyn, Carlsonin ja vastikään Foxilla aloittaneen naisen, mutta se jää hieman ontoksi. Traagisimmaksi hahmoksi nouseekin Margot Robbien hyväuskoinen nuori nainen, jonka kasvoille todellisuus raa’asti iskee.”

Elokuvassa nähdään kohtaus, jossa Lithgown näyttelemä Roger Ailes pyytää Robbien hahmoa nostamaan hameensa ylös. Ohjaaja Roach kuvasi hetken monista kulmista ja monella kameralla yhtä aikaa, jotta Robbien ei tarvinnut tehdä sitä kuin kerran. Mainittakoon, että Robbien hahmoa ei ollut oikeasti olemassa, vaan kyseinen hahmo on mahdollisesti yhdistelmä useista eri henkilöistä. Alla traileri.

YouTube video

Lue myös: ”Mitä helvettiä tuo oli! Se polttaa!” – tällaista sananvaihtoa Rustin kuvauksissa käytiin kuolemaan johtaneen laukauksen jälkeen – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut